HI és vágókéses HC Mercier fólia tasak hegesztők, most kedvezményes áron!

hullampaprboritek

szechenyi_terv

a reményi csomagolástechnika kft. sikeresen fejezte be beruházását, melynek keretében technológiai fejlesztést hajtott végre üzemében.

 

A Reményi Csomagolástechnika Kft. technológiai sorába speciális csomagolástechnikai gépet illesztve fejlesztette üzemét. A beszerzett gép alkalmas fóliából tasakok és csomagoló anyagok gyártására. A beruházási összeg 78,73 millió forint, míg a támogatás összege 39,36 millió forint volt. A projekt a Közép-Magyarországi Operatív Program Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázat keretében valósult meg.

 

A 78 725 000 forint összértékű fejlesztés során a meglévő technológiai sorba illeszthető csomagolástechnikai gép került beszerzésre.

 

A projekt az új Széchenyi Terv program keretében valósult meg, a támogatás mértéke 39 362 500 forint volt. A fejlesztés szorosan kapcsolódik a vállalkozás tevékenységéhez, csomagolóanyag gyártáson belül az egyedileg készített csomagolóanyag gyártás fejlesztését szolgálja.

 

A fejlesztés hozzájárul a vállalkozás piaci beágyazottságának erősítéséhez, növeli kibocsátás képességét és a cég hatékonyságát.

A megvalósítás helye a vállalkozás telephelye Sződön.

 

További információ kérhető:

Reményi Antal

Elérhetőség: info@remenyi.hu