HI és vágókéses HC Mercier fólia tasak hegesztők, most kedvezményes áron!

hullampaprboritek

Légpárnás (buborék) fólia: termékvédelem és párnázás

A gyártógépen külön felár nélkül lehetőség van a fóliapálya keresztirányú perforálására. A perforációk közötti távolság 0,2 - 67,5 m között változtatható.

A perforált légpárnás fólia-tekercsből (mint a papír kéztörlőnél) a szükséges méretű fólia-darab könnyen leválasztható a csomagolási feladathoz. Ilyen lehet pl.  üveg- vagy porcelán-termékek csomagolása. A cégnél a legújabb fejlesztésekkel az alaptermékből konfekcionált termékek gyártását is megoldottuk. A szabászgépen a megrendelő igénye szerinti méretű lapok állíthatók elő nemcsak légpárnás fóliából, hanem habfóliából is (a minimális vágáshossz 75x75 mm maximum 150x350 mm).

A tasak-, zsákgyártó gépen légpárnás fóliából, habfóliából a kívánt méretű tasakokat, „zsákokat” lehet hegesztéssel előállítani. A zsák mérete lehet: 2mx2-3,5m. Rendelhető lapra hajtott formában vagy harmonika szerűen hajtogatva a kívánt mennyiségben. A felhasználók egy jelentős része (pl. a szék- és kárpitosipar, bútorgyártók, jármű és gépcsomagolók) egyedi méretű konfekcionált termékeket, védőhuzatokat, burkolatokat igényelnek. Ezeket szegőszalag segítségével, varrással állítjuk elő.

Lehetőség van a hagyományos légpárnás fóliákból többféle színben való gyártásra is nagyobb mennyiség rendelése esetén!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre minden hagyományos és új, akár  különleges felhasználói igény kielégítésére.
 
Szeretné könnyen kezelhetővé tenni légpárnásfólia tekercseit?
Kattintson ide és ismerje meg tekercstartó és vágógépeinket!

vissza a termékekhez